SEO schrijven zorgt dat jouw verhaal gevonden wordt

Het internet heeft de wereld een stuk kleiner gemaakt. Helaas is het web ondertussen ontzettend overbevolkt geraakt met allerlei websites die allemaal aandacht voor hun content of product willen. Je ziet door de bomen bijna het bos niet meer. Vandaar de opkomst van zoekmachines. Die machines zijn computerprogramma’s die zich baseren op  bepaalde algoritmes. Je kunt daarop inspelen door de teksten van jouw website te voorzien van zoekmachineoptimalisatie. Door zoekmachineoptimalisatie, oftewel SEO, kun je zorgen dat jouw website beter gevonden wordt door zoekmachines zoals Google. SEO staat gewoon voor Search Engine Optimisation. Het gevaar van het gebruik van SEO is dat je je zo focust op je zoektermen, dat je tekst onleesbaar wordt. Goede web content schrijven met oog voor zoekmachineoptimalisatie is dan ook een echte kunst. Een kunst die Uisce goed in de vingers heeft.

Commerciële content, artikelen en blogs optimaal te vinden

Uisce schrijft allerlei soorten teksten, zoals commerciële content, artikelen en blogs. Indien gewenst zorgen wij dat deze content geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Ook redigeren we bestaande teksten vanuit een SEO oogpunt, zodat ze beter gevonden worden. Het onderwerp maakt op zich niet veel uit. Onze expertise is het grootst in de categorieën biologie, gezondheid en geneeskunde, voeding, kunst, media, onderwijs, algemeen zakelijk, algemeen en fictie (niet noodzakelijkerwijs in volgorde van belangrijkheid). Je kunt wel zeggen dat we behoorlijk breed onderlegd zijn. Aarzel vooral niet contact op te nemen voor teksten met andere onderwerpen. We verdiepen ons graag in iets nieuws.

Uisce: het gemak van een one stop shop

Ga je helemaal voor het gemak van een one stop shop? We helpen je ook met je branding, huisstijl, je webdesign en webdevelopment. We staan bekend om onze creatieve ontwerpen, die naadloos aansluiten bij de belevingswereld die mijn klant uit wil stralen. En is jouw initiatief internationaal actief? Uisce schrijft niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Engels. Gemak dient de mens!